Jahoďák Víno ovocné
Kód: NNVO008Detailní popis produktu
O JAHOĎÁKU
Alkohol a jahody, tahle kombinace šla vždycky dohromady. Hříšně sladká chuť a vůně se neztratila ani při výrobě Jahoďáku. A tak se na vás po odhození korku vyvalí boží aroma. Jeden lok bude střídat druhý, ani se nenadějete a celá láhev bude fuč.
JAK PÍT JAHODOVÉ VÍNO
Jahoďák pijte jednoduše dle libosti. Nejvíc si ho vychutnáte, když bude parádně vychlazený. V lednici mu proto dejte pár hodin.
Je skvělý jako aperitiv k jídlu na rozvinutí chutí pokrmu, i jako digestiv po vydatném jídle. Pokud vás bude honit mlsná, sklenka Jahoďáku vaše chutě uspokojí stejně jako tabulka čokolády.
V létě podle nás nedáte tenhle růžový klenot z ruky. S pár kostkami ledu nebo jako vinný střik dokonale osvěží a je perfektní ingrediencí pro přípravu míchaných alkoholických koktejlů (třeba místo brusinkové šťávy nebo grenadiny). Stejně jako Maliňák ho stačí smíchat se sodou a ledem. Není to velká věda, ale efekt je neskutečný! Žádná dáma neodolá.
Víno z jahod pasuje k jídlům, které potřebují sladký přeliv nebo omáčku. S jahodovou sklenkou si dejte tvarohové knedlíky, cheesecake, čokoládový dort, puding nebo panna cottu. Víno bodne i ke slaným pokrmům. Nám chutná k zeleninovému salátu nebo k červenému grilovanému masu.
BALENÍ, SKLADOVÁNÍ A TRVANLIVOST
Doplňkové parametry
Kategorie: | NÁPOJE |
---|---|
Hmotnost: | 1.333 kg |
Balení: | Skleněná lahev |
Objem: | 0,75l |
Obsah alkoholu: | 11,5% obj. |
Původ: | Česká republika, Slovensko |
Zařazení: | Růžové víno polosladké |
Trvanlivost: | 12 měsíců, max. týden po otevření v lednici |
Alergeny: | Siřičitany |
Konzervant: | Kyselina sorbová |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.